ویدئو خودرو شاسی بلند سایپا V5
بعد ار خودرو تیبا 2 یه تیبا هاچ بک که سایپایی ها قرار بود در بهمن ماه تحویل مشتریان بدند و سایپا S300 که چند روزی از پیش فروشش می گذره این بار نوبت و زمزمه فروش خودرو شاسی بلند سایپا با نام V5 است که این خودرو V5دارای یک موتور 1600 سی سی با سیستم هوشمند تغییر زاویه سوپاپ ها یا همان VVTو یک موتور دیگر که دارای 1500سی سی حجم به همراه توربو می باشد که ظاهرا این موتور ، مدل قدرتمندتر و دارای امکانات بیشتری می باشد . این خودرو سه نوع گیربکس داشته که عبارتند از ، دستی 5 سرعته ( 5 دنده جلو ) و 4 سرعته اتوماتیک ( 4 دنده اتوماتیک جلو ) و 5 سرعته اتوماتیک که تنها بر روی مدل توربو ارائه می شود .
توان خروجی موتور خودرو 1.6 لیتری 118 اسب بخار در دور موتور 5600 الی 6000 دور بر دقیقه می باشد و گشتاور خروجی آن 151 نیوتن متر در دور موتور 4000 دور بر دقیقه می باشد و توان خروجی موتور 1.5 لیتری توربو 135 اسب بخار در دور موتور 5500 دور بر دقیه و گشتاور 200 نیوتن متر مابین دورهای 2000 الی 4500 دور بر دقیقه می باشد . سیستم تعلیق جلو ، مک فرسون بوده و در عقب دارای سیستم تورشن بار می باشد البته مدل توربو دارای سیستم تعلیق عقب تورشن بار نیمه مستقل می باشد ، که دارای تحمل و مقاومت بیشتری بوده .برای اطلاعات بیشتر به فروش خودرو مراجعه نمائید.
خودرو V5 بواسطه انتقال قدرت به چرخ های جلو به حرکت خویش ادامه می دهد اما خودرویی که با موتور توربو ارائه می شود دارای سیستم چهار چرخ محرک نیز می باشد . این خودرو در چرخ های جلو و عقب دارای سیستم ترمز دیسکی می باشد . فرمان این خودرو دارای سیستم کنترل الکترو هیدرولیک بوده و شاید از آن باید انتظارات بیشماری داشته باشیم .
مصرف سوخت خودرو V5 بین 6.9 تا 7.2 لیتر در 100 کیلومتر می باشد و دارای استاندارد یورو 4 بوده و مصرف سوخت و استاندارد آن می تواند برای ایران مناسب باشد اما با توجه به مشخصات کلی آن نباید از این خودرو به عنوان یک شاسی بلند انتظار داشت ، تنها می توان آنرا خودرویی سواری با ظاهر یک شاسی بلند دانست .
امنیت ظاهرا در این خودرو مناسب بوده و دارای 2 ایربگ برای تمامی مدل ها به صورت استاندارد می باشد و 2 ایربگ پرده ای نیز برای برخی از مدل ها سفارشی و برای دیگران استاندارد می باشد . از جمله سیستم های کمک رانندگی می توان به ABS+EBD, BA, TCS اشاره داشت و همینطور خودرو با موتور توربو دارای سیستم های ABS+EBD, BA و ESP, TCS و TPMS می باشد ، همچنین دارای سیستم ورود بدون کلید می باشد . برای راحتی راننده در پارک خودرو سیستم رادار ( سنسور پارک عقب ) نیز برای این خودرو به صورت استاندارد وجود دارد و همچنین برای رانندگی بهتر در اتوبان ها ، سیستم کروز کنترل نیز برای این خودرو در نظر گرفته شده است.
در زیر ویدئو خودرو V5 تقدیم شما میشه امیدواریم که لذت ببرید:برای اطلاعات بیشتر به فروش خودرو مراجعه نمائید.
|
|
برای اطلاعات بیشتر به سایت فروش خودرو مراجعه نمائید.
|
|
کاربر محترم بر روی لینک زیر کلیک نمائید تا به سایت هدایت شوید
برای اطلاعات بیشتر به سایت فروش خودرو مراجعه نمائید.
تفاوت خودرو های یورو 2 با یورو 4
در این مقاله بر آن شدیم تا به سوال خیلی از دوستان در مورد خودرو های یورو 2 و خودرو یورو 4 که امروزه بحث داغ خودرو سازان و نیروی انتظامی شده بپردازیم که در ابتدا بایستی یه مقدمه ای راجب این مقاله بنویسم.
موضوع هوای آلوده در جهان که بیش تر در شهرهای بزرگ نمود پیدا کرده است، امروزه به بحث اصلی حوزه صنعت و محیط زیست تبدیل شده است، به طوری که برای مثال، چند دوره اخیر نمایشگاههای بزرگ خودرو در جهان با محوریت و زمینه اصلی «هوای پاک» و «محیط زیست» برگزار میشوند. در این میان، شرکتهای خودروساز داخلی نیز بنا بر وظیفه اجتماعی خود و مقررات حاکم، در صددند تا حد امکان محصولات خود را به تجهیزات و استانداردهای کنترل آلایندگی مجهز سازند تا در کاهش مضرات این پدیده در کشور، سهمی ایفا کنند.این استانداردهای آلایندگی در اصل میزان مجاز برای انتشار گازهای آلاینده خودروی نو که در کشورهای اتحادیه اروپا فروخته میشوند را تعریف میکند.انتشار اکسیدهای نیتروژن (NOx)، هیدروکربنها (THC)، هیدروکربنهای بدون متان (NMHC)، مونوکسید کربن(CO) و ذرات معلق (PM) را در این استانداردها لحاظ میشوند. استاندارد بودن موتور خودرو با تست موتور در یک چرخه آزمون معین، بررسی میشود. موتورهایی که با این استاندارد مطابقت نداشته باشند قابل فروش در اروپا نیستند.برای اطلاعات بیشتر به سایت فروش خودرو مراجعه نمائید.
آلاینده های اصلی
1- ذرات معلق ((Particulate Matters
ذرات معلق به گروهی از ذرات جامد یا مایع اطلاق می شود که به اندازه کافی برای معلق ماندن در هوا سبک باشند. بعضی ذرات مثل دوده سمی نیستند ولیکن بعضی ذرات مثل آزبست سمی اند. مهمترین مشکل ذرات معلق، باقی ماندن تا مدتی در جو زمین است: قطر بیشتر از 10 میکرون پس از یک یا چند روز انتشار روی زمین می نشیند و ذرات کوچک تر و سبکتر با قطر کم تر از یک میکرون چندین هفته در هوا می ماند.
2- منوکسید کربن ((CO
گازی است بیرنگ، بیبو و سمی که از احتراق ناقص سوخت های کربن دار به وجود می آید. غلظت این گاز در مناطق اصلی شهرهاکه تعداد خودروها زیاد است، بیشترین مقدار است. منوکسید کربن پایداری زیادی در جو ندارد.
3- دیاکسید گوگرد(SO2)
گازی است بی رنگ که بیشتر، از سوختن سوختهای حاوی گوگرد نظیر زغال سنگ و نفت پدید می آید. این گاز می تواند اکسید شده و آلاینده ثانویه نظیر تریاکسید گوگرد به وجود آورد. از ترکیب این گاز با آب موجود در هوای مرطوب، اسید بسیار خورنده، اسید سولفوریک تشکیل می شود.
4- اکسیدهای نیتروژن ( (NOx
زمانیکه اکسیژن هوا با نیتروژن موجود در دمای بالا احتراق ترکیب شود، اکسید نیتروژن به وجود می آید. دوآلاینده مهم آن، مونوکسید و دیاکسید نیتروژن هستند. از ترکیب این گاز با آب موجود در هوای مرطوب، اسید بسیار خورنده، اسید نیتریک تشکیل می شود. منابع اصلی اکسیدهای نیتروژن، خودروها، نیروگاهها و سیستم دفع زباله است.
5- ترکیبات آلی فرّار ( (VOC
ترکیبات فرار، گروهی از ترکیبات آلی است که انواع هیدروکربنها را نیز شامل می شوند. این گروه گاهی به گروه متان و گروه هیدروکربن های غیر متان تقسیم می شود. ترکیبات فرار در دمای اتاق ممکن است به سه حالت جامد، مایع و گاز موجود باشد. بیشترین مقدار در این ترکیبات را متان که خطری برای سلامتی ندارد، تشکیل می دهد. بعضی از voc ها جذب کننده قوی اشعه مادون قرمز هستند و به اثر گلخانه ای و گرم شدن زمین کمک می کنند.
استاندارد یورو 2 و یورو 4
استاندارد یورو 2 و یورو 4 در اصل استاندارد آلایندگی هواست و به دید من ارتباطی به مردم نداره جزء سلامتیشون منظورم اینه که مردم نباید اختلاف چند میلیونی بابت این قطعه پرداخت کنند و این وظیفه کارخانه سازنده اس که طبق تعهدش و سودآوریش خودرو هایی پاک تولید کنه و به مردم نحویل بده در اصل این چرخه کامل نمی شه مگر اینکه حتی استاندارد آلایندگی بنزین یورو 2 در حد یورو 2 باشه نه بیشتر!!!
در حالی که بسیاری دم از عرضه خودرو با استاندارد یورو 4 می زنن کجاس بنزین یورو 4 ؟و کدام جایگاه ها عرضه می کنند این در حالی است که خودرو سازان در این سالها پا فرا تر گذاشته و ایربگ خودرو ها را کم می کنند همانند تندر 90 ولی صحبت از سلامتی و حفظ محیط زیست!
در انتها مقاله خودرو های یورو 2 و یورو 4 جزء در کاتالیزور و سنسور گاز اکسیژن خودرو (میزان خروجی گازهای سمی متساعد از سوخت بنزین خودرو) هیچ تفاوتی ندارند از نظر طراحی و یا حجم موتور و میزان قدرت خودرو و یا کشش خودرو و...
همه چیز درباره موتور EF7 یا موتور ملی
موتور ملی پروژه ای مشترک بین مرکز تحقیقات موتور ایران خودرو (I.P.C.O) و مرکز تحقیقات موتور آلمان (F.E.V) می باشد. این موتور از پایه بر اساس سوخت گاز طبیعی طراحی شده و در عین حال قابلیت کارکرد با بنزین را نیز دارا بوده و در میان موتورهای گازسوز دنیا در لیست 3 موتور برتر و از نظر طراحی در لیست 10 موتور برتر دنیا قرار دارد.
مکانیزم به کار رفته در این موتور سمند EF7به نحوی است که توانسته با وجود حجم موتور و مصرف سوخت کمتر به توان و گشتاور بالاتری حتی نسبت به موتورهای بنزینی دست یابد. به واسطه طراحی بهینه موتور و نیز استفاده از جدید ترین نوع سامانه مدیریت موتور موتور به صورت خودکار سوخت گاز را به عنوان سوخت اصلی انتخاب نموده و با آن روشن می شود و با اتمام هرکدام از دو سوخت به صورت خودکار عملیات تعویض سوخت در آن انجام می شود.
موتور EF7 در محیط های بسیار سرد نیز قابلیت روشن شدن با سوخت گاز را داشته و در هیچ شرایطی کارکرد موتور منوط به دسترسی به بنزین نیست. در ضمن بواسطه استفاده از تنظیم کننده هیدرولیکی سوپاپ ها در هیچ زمانی نیازی به تنظیم فیلر سوپاپ های موتور نیست. طراحی اجزای این موتور 16 سوپاپ به نحوی صورت گرفته است که به واسطه محاسبات رایانه ای پیچیده سطح صدا و لرزش موتور به خصوص در دور آرام بسیار مطلوب و متناسب با موتورهای روز دنیا بوده و از نظر سطح دستیابی به استاندارد آلایندگی نیز توانایی اخذ بالاترین استانداردهای روز اروپا (Euro5) را دارا می باشد.
موتور ملی پروژه ای مشترک بین مرکز تحقیقات موتور ایران خودرو (I.P.C.O) و مرکز تحقیقات موتور آلمان (F.E.V) می باشد. این موتور در میان موتورهای گازسوز دنیا در لیست 3 موتور برتر و از نظر طراحی در لیست 10 موتور برتر دنیا قرار دارد.
مکانیزم تنظیم زمان بندی متغیر سوپاپ ها (C.V.V.T) در سمند EF7
برای اطلاعات بیشتر به سایت فروش خودرو مراجعه نمائید.
موتور EF7 نخستین موتور ایرانی است که در آن از سیستم زمان بندی متغیر سوپاپ ها استفاده شده است. این سیستم سبب افزایش راندمان موتور شده به نحوی که در دورهای پایین سبب کاهش مصرف سوخت تا 10 درصد و در دورهای بالا سبب افزایش قدرت موتور می شود. مهمترین مزایای این سیستم عبارتند از :
1- امکان جابجایی زمان باز و بسته شدن سوپاپ های ورودی
2- بهینه نمودن راندمان در تمامی نقاط کاری موتور
3- بالا نگه داشتن مقادیر گشتاور د ردورهای کاری موتور
4- کاهش میزان مصرف سوخت
5- کاهش آلودگی
در مورد این سیستم در مقاله ای که قبلا در سایت گذاشته ام توضیحات کاملی ارائه شده است
تلمبه آب صافی روغن و خنک کن روغن در یک مجموعه
در موتور EF7 تلمبه آب صافی روغن و خنک کن روغن در یک مجموعه طراحی شده است که تنها توسط 4یچ و به واسطه یک آب بند به موتور متصل می باشد مزایای استفاده از این قطعه:
1- استفاده از یک قطعه به جای سه قطعه در موتور های معمول که این موضوع باعث کاهش استهلاک و همچنین کاهش تلفات نیروی تولیدی موتور و در نتیجه افزایش قدرت خروجی موتور می شود.
2- عدم استفاده از اتصالات و لوله های جانبی به دلیل اتصال بدون واسطه به موتور این موضوع باعث حذف خطرات احتمالی حاصل از آسیب دیدگی لوله ها و اتصالات و همچنین افزایش فضای دسترسی به موتور می شود
3- قابلیت تعویض صافی روغن و پره تلمبه آب به صورت جداگانه بدون نیاز به تعویض کل مجموعه
به واسطه توان و گشتاور بالای موتور با هر دو سوخت بنزین و گاز استفاده از دریچه گاز برقی و نیز کالیبراسیون بسیار دقیق سامانه مدیریت موتور تعویض سوخت بنزین به گاز و برعکس به هیچ وجه منجر به تغییر عملکرد خودرو نشده و راننده به هنگام تغییر سوخت در قابلیت رانندگی خودرو تغییری احساس نمی کند.
طراحی تلمبه روغن (Oil pump) در موتور EF7 از نوع حرکت مستقیم است به نحوی که نیروی مورد نیاز برای حرکت خود را به طور مستقیم و بدون واسطه از میل لنگ میگیرد در حالیکه برای به حرکت در آوردن تلمبه های روغن معمولی از چرخ دنده یا زنجیر استفاده می شود. علاوه بر تامین روغن موتور از پوسته این قطعه برای نگه داشتن کاسه نمد جلوی موتور استفاده می گردد که این امر موجب حذف یک قطعه از موتور گشته که علاوه بر کاهش هزینه های تعمیرات و نگهداری و کاهش زمان همبندی دقت تنظیم کاسه نمد با محور میل لنگ را بالا برده و در نتیجه احتمال بروز نشتی از این قطعه را کاهش میدهد. از مزایای دیگر تلمبه روغن(اویل پمپ) مستقیم بازده بیشتر و همچنین دسترسی آسان برای تعمیرات است.
در حالی که پژو ٢٠٦ در ٤ کلاس پژو ٢٠٦ تیپ ٢، پژو ٢٠٦ تیپ ٣،پژو ٢٠٦ تیپ ٥،پژو ٢٠٦ تیپ ٦ اتوماتیک در ایران و توسط ایران خودرو تولید و عرضه می شد و درحال حاضر باتوجه به مشکلات عدم دریافت لوازم و قطعات خودرو از سوی رفیق دیرینه ایران خودرو یعنی پژو ایران خودرو تنها در ١ تیپ و آن هم پژو ٢٠٦ تیپ ٥ عرضه و تولید می کند در زیر سعی شده تا به طور ساده به قیاس و تفاوت های کلاس و تیپ خودرو پژو ٢٠٦ پرداخته امید واریم بهره کافی را ببرید.برای اطلاعات بیشتر به سایت فروش خودرو مراجعه نمائید.
![]() | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|